Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Antennemateriel

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af antennemateriel fra forskellige forhandlere. Vi har antennemateriel fra de største producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet antennemateriel fra trygge og billige forhandlere der er godkendt af vores dygtige prisjægere. Du finder på Prisbyg, antennemateriel til alle behov. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe udvalg af øvrige varer til dit husprojekt. Muligvis kan byggevarerne her opfylde det du har brug for til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende antennemateriel på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber antennemateriel.

Producenter
  • Fuga (3)
  • Jo-el (29)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (10)
  • Bauhaus (25)
  • Byghjemme.dk (22)
  • Bygxtra.dk (31)
  • Frishop.dk (22)
  • Johannes Fog (10)
Pris5,00 kr. - 990,00 kr. 5,00 kr. 990,00 kr.
Nulstil filtre

60 Produkter

Antennekabel Jo-el 721687

Antennekabel med høj skærmdæmpning >85dB. Meget lav signaldæmpning og halogenfrit. Godkendt af bl.a. YouSee og Stofa til kabel tv-anlæg. Anvendelse: Ideel til TV- og radioantenner (analog og digital) samt satellit. Kan anvendes både indendørs og udendørs (ikke nedgravning). Anvendes F-konnektorer med...

Anbefalet
Frishop.dk 50,00 kr.

Antennestik Jo-el adapter F-STcoax

Brug F-stikket til coax antennestik HUN adapter til montering på et antennekabel med F-stik. Dermed kan du tilslutte højkvalitets F-stikket antennekabel til f.eks TV/radio/HD-optager/væg-udtag selvom der ikke er F-stik i apparatet.

Anbefalet
Byghjemme.dk 50,00 kr.

Viser 10 ud af 60 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre