Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Trapper & Trin

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af trapper & trin fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her finder du de bedste priser og tilbud på trapper & trin som kommer fra de anerkendte mærker som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet trapper & trin fra trygge og billige byggecentre der er godkendt af vores dygtige fagfolk. På Prisbyg finder du trapper & trin der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine produkter på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe sortiment af øvrige varer som kan bruges til dit gør-det-selv projekt. Måske kan materialerne i kategorien opfylde det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne trapper & trin på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber trapper & trin.

Producenter
  • Dolle (13)
  • Fontanot (17)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (6)
  • Bauhaus (30)
  • Byghjemme.dk (8)
  • Bygxtra.dk (6)
  • Davidsen (6)
  • Frishop.dk (8)
  • Homeshop.dk (6)
  • Silvan (2)
Pris69,00 kr. - 16999,00 kr. 69,00 kr. 16 999,00 kr.
Nulstil filtre

39 Produkter

Ligeløbstrappe 12 stig bøg

Model Lambada. Centertrappe i grå­lakeret metal med 11 trin i lakeret bøg multiplex med finerede kanter. Håndliste i massiv bøg. Gelænder med 3 mm wirer i stål. De justerbare konsoller i vangen kan drejes i et utal af opstillingsmuligheder. Udv. bredde: 64 cm. Etagehøjde: Max. 276 cm.

Anbefalet
Byghjemme.dk 7 449,00 kr.

Tætningsbånd til lofttrapper

Spar på varmeregningen med et tætningsbånd monteret mellem loftkonstruktion og lofttrappens karm. Monteres nemt, giver et tæt trappehul og fungerer samtidig som dampspærre. Passer til alle lofttrapper med hulmål på max. 70x120 cm. Se montagevideo på www.abio.dk.

Anbefalet
Frishop.dk 373,00 kr.

Spindeltrappe 12 trin grå

Model Rumba. Spindeltrappe i grå­lakeret metal med 12 trin og repos i lakeret bøg multiplex. Ubrudt hånd­liste i grå plastfibre. Udv. bredde: Ø130 cm. Etagehøjde: max. 292 cm.

Anbefalet
Silvan 11 559,00 kr.

Viser 10 ud af 39 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre