Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Vindpap

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du her finde et stort udvalg af vindpap fra de billigste forhandlere. Her har vi indhentet priser på vindpap fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet vindpap fra trygge og billige byggemarkeder som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s specialister. Du finder på Prisbyg, vindpap til alle behov. Find dine produkter på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et stort udvalg af tilbehør du mangler til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan byggevarerne her opfylde det som du står og mangler til dit gør-det-selv byggepriojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne vindpap på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber vindpap.

4 Produkter

Vindpap 1x20 mtr

Storm Vindpap er produceret af fiberpap med en 2-sidet bitumenimprægnering, og fungerer som fugt- og vandbeskyttende diffusionsåbent underlag til brug under tag-, væg- og gulvflader. Storm Vindpap monteres på den udvendige side af isoleringen for at mindske træk ind på isoleringen.

Anbefalet
Wood-Online.dk 149,11 kr.

Vindpap Isola Diffusionsåben 1x20mtr Sort

Vindpap Isola Diffusionsåben 1x20mtr Sort 600gAnvendes til vindspærre på den kolde side af isoleringen i ydrevægge, tag og gulv.Isola Vægpap 600 er en kraftig asfaltimprægneret pap.Vægpappen fastgøres direkte til vægskelettet og fastgøres med lægter til karme og stolper,...

Anbefalet
Optimera.dk 126,00 kr.

Vindspærretape Isola UV 75mm x 25mtr Diffisionsåben

Vindspærretape Isola UV 75mm x 25mtr DiffusionsåbenVindspærretape Isola UV er en UV-bestandig og klæbestærk specialtape til forsegling af overlæg på UV-bestandig vindspærre.Vindspærretape Isola UV kan også benyttes til forsegling af samlinger på gips- og porøse træfiberplader.

Anbefalet
Optimera.dk 625,95 kr.

Vindspærretape S60 60mm x 25mtr Diffusionsåben

Vindspærretape S60 60mm x 25mtr DiffusionsåbenVindspærretape S60 er ældningsbestandig og klæbestærk specialtape til forsegling af overlæg og detaljer på vindspærreprodukter.Kan også bruges til forsejling omkring vinduer og dører.Isola Vindspærre Tape S60 er dimensionsstabil både overfor fugt, varme og...

Anbefalet
Optimera.dk 447,95 kr.

Viser 4 ud af 4 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre