Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Diverse tagpap

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af diverse tagpap fra de billigste forhandlere. Her har vi indhentet priser på diverse tagpap fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet diverse tagpap fra trygge og billige online byggemarkeder der er godkendt af vores dygtige specialister. Du finder på Prisbyg, diverse tagpap til alle behov. Find dine artikler på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe sortiment af øvrige varer til dit byggeprojekt. Muligvis kan produkterne hos os være lige det som du står og mangler til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende diverse tagpap ofte mere end 30% og du kan på Prisbyg.dk selv beslutte om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber diverse tagpap.

Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (1)
  • Byghjemme.dk (1)
  • Bygxtra.dk (2)
  • Frishop.dk (1)
  • Homeshop.dk (3)
  • Johannes Fog (2)
  • Optimera.dk (3)
  • Silvan (2)
  • Wood-Online.dk (2)
Pris158,00 kr. - 602,00 kr. 158,00 kr. 602,00 kr.
Nulstil filtre

7 Produkter

Tagdækning Icopal Top 310 G skurpap

Top 310 G (skurpap) anvendes som enkeltlagsdækninbg på legehuse, brændeskure og lign. på tage med hældning over 1:20. Pålægges med sømning. Overlæg klæbes med Icopal Tagpapklæber.

Anbefalet
Bygxtra.dk 249,95 kr.

Isola Svejseoverlag SORT 0,33x7mtr

Isola Svejseoverlag SORT 0,33x7mtrAnvendes som andet lag i en 2-lags opbygning.Isola svejseoverlag kan monteres ned til -15gr. uden at knække eller tage skade.Anvendes sammen med Isola Kraftunderlag.

Anbefalet
Optimera.dk 183,43 kr.

Isola Overtag Mestertekk SORT 1x7mtr

Isola Overtag Mestertekk SORT 1x7mtrIsola Overtag Mestertekk anvendes både til skrå og flade tage.Isola Overtag Mestertekk er et 1-lags produkt.Skal KUN svejses i overlæg

Anbefalet
Optimera.dk 601,12 kr.

Isola svejseoverlag 1x7mtr

Isola svejseoverlag 1x7mtrAnvendes som øverste lag i en 2-lags løsning.Kan monteres mekanisk ned til -15gr uden at tage skade.Læs mere her

Anbefalet
Optimera.dk 576,18 kr.

Viser 7 ud af 7 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre