Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Tagmateriale

Mangler du materialer for at færdiggøre dit byggeprojekt? Så kan du finde et generøst udvalg af tagmateriale fra de billigste forhandlere. Vi har tagmateriale fra de største producenter som er bedst i test og er testvindende. Nooda har samlet tagmateriale fra online og fysiske webshops med byggematerialer som er blevet godkendt af Nooda´s eksperter. Du vil altid finde gode priser på tagmateriale der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine materialer på Nooda.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et kæmpe udvalg af tilbehør som passer lige til dit husprojekt. Måske kan byggematerialerne her være lige det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Nooda.dk, så varierer priserne tagmateriale på omkring 50% og du kan på Nooda.dk selv afgøre om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber tagmateriale.

2 Produkter

TAGPAP 1-LAGS IZOSELF 1X5 M SORT - BMC

Izoself Reflex fra BMC er en selvklæbende 1-lagstagpap overfladebehandlet med skifer, der monteres hurtigt og nemt uden brug af gasbrænder. Anvend udelukkende Izoself Reflex til sekundære bygninger som havehuse, udhuse, etc. Minimum tagfald: 1:40 (2,5 cm pr. m) Leveres i ruller á 5,0 m².

Anbefalet
Bauhaus 664,95 kr.

LIM TAGSHINGELS 310 ML - BMC

Shingellim til tagshingels fra BMC. Brug den til at fastgøre shingels ved rygninger, tagkanter og andre steder, hvor særligt slidstærk fastgørelse af shinglebelægningen er vigtig.

Anbefalet
Bauhaus 44,95 kr.

Viser 2 ud af 2 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre