Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Skifer

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et komplet sortiment af skifer fra de mange byggemarkeder i Danmark. Vi har skifer som kommer fra de anerkendte mærker som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet skifer fra trygge og billige webshops med byggematerialer som er blevet godkendt af Prisbyg´s tilbudsjægere. På Prisbyg finder du skifer til alle behov. Find dine materialer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et bredt sortiment af tilbehør til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan varerne her være lige det som du står og mangler til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende skifer på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber skifer.

Producenter
  • Andet (1)
  • Cembrit (2)
Forhandlere
  • ELVVS.dk (3)
  • Multikøb.dk (5)
  • Optimera.dk (2)
  • VVS.dk (4)
Pris19,00 kr. - 430,00 kr. 19,00 kr. 430,00 kr.
Nulstil filtre

5 Produkter

Kobbersøm til 4-7 mm tyk skifer. 2 søm pr. skiferplade.

Det anbefales at anvende kobbersøm til oplægning af naturskifer, idet disse har en forventet levetid, der matcher naturskiferens forventede levetid. 2 søm pr. skifer. Kobbersøm til 4-7 mm tykke skifer. Pakke med 1.000 stk.

Anbefalet
Multikøb.dk 430,00 kr.

Cembrit skifer i fibercement, 30 x 60 sortblå, afstudsede

Eternit® 30x60 skifer anvendes til tagdækning, gavlbeklædning og facadebeklædning – samt til andre former for udvendig beklædning. Tagdækning med Eternit® 30x60 skifer kan med undertag udføres på tage med hældning ned til 18° – og med skife...rkit uden undertag ned til 34°. Vis mereSkjul beskrivelse

Anbefalet
VVS.dk 19,75 kr.

Viser 5 ud af 5 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre