Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Saltsyre

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et komplet sortiment af saltsyre fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Her finder du de bedste priser og tilbud på saltsyre fra de største producenter som er bedst kvalitet og er billigst. Prisbyg har samlet saltsyre fra troværdige og gode forhandlere som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s specialister. Du vil altid finde gode priser på saltsyre til alle behov. Find dine produkter på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et stort udvalg af øvrige varer du mangler til dit gør-det-selv projekt. Måske kan varerne her være lige det du har brug for til dit istandsættelses projekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, er priserne svingende saltsyre ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv beslutte om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber saltsyre.

4 Produkter

Saltsyre Borup 30% 5 ltr

Bruges til bl.a. afsyring af murværk, fjernelse af kalkaflejringer på vaser, vinkarafler, kobler o. lign. Anvendes også til justering af pH værdi i havebassiner samt i swimmingpools.

Anbefalet
Frishop.dk 89,00 kr.

Saltsyre Borup 30% 1 ltr

Bruges til bl.a. afsyring af murværk, fjernelse af kalkaflejringer på vaser, vinkarafler, kobler o. lign. Anvendes også til justering af pH værdi i havebassiner samt i swimmingpools.

Anbefalet
Homeshop.dk 32,95 kr.

Saltsyre 30% 1,0ltr

Farveløs, gullig væske med stikkende lugt. Saltsyre må ikke anvendes på terrazzogulve, marmor, aluminium samt emaljerede overflader (badekar). Saltsyre kan 'ryge' og bør kun bruges udendørs. Ved brug indendørs kan det ødelægge radio-, TV- og el-installationer. Kan bruges til afsyring af murværk, fjernelse...

Anbefalet
ELVVS.dk 64,00 kr.

Viser 4 ud af 4 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre