Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Petroleum

Skal du i gang med et gør-det-selv projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af petroleum fra forskellige forhandlere. Vi har petroleum som kommer fra de anerkendte mærker som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet petroleum fra kvalitetssikrede online byggemarkeder som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s eksperter. Du vil altid finde gode priser på petroleum der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe udvalg af øvrige varer som kan bruges til dit renoveringsprojekt. Måske kan produkterne hos os være det som du står og mangler til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne petroleum på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber petroleum.

4 Produkter

Petroleum Borup Borup Lugtfri ½ LTR

Anvendes til rensning af malergrej efter brug af oliemaling. Fjerner begyndende rust på forkromede dele samt gammel olie fra f.eks. kæder på cykler, knallerter m.m.

Anbefalet
Byghjemme.dk 26,90 kr.

Petroleum Borup lugtfri 1 ltr

Anvendes til rensning af malergrej efter brug af oliemaling. Fjerner begyndende rust på forkromede dele samt gammel olie fra f.eks. kæder på cykler, knallerter m.m.

Anbefalet
Homeshop.dk 37,95 kr.

Petroleum Borup Lugtfri 5 ltr

Anvendes til rensning af malergrej efter brug af oliemaling. Fjerner begyndende rust på forkromede dele samt gammel olie fra eksempelvis kæder på cykler, knallerter med mere.

Anbefalet
Homeshop.dk 170,95 kr.

Viser 4 ud af 4 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre