Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

MSKP skinne

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et komplet sortiment af mskp skinne fra de mest anerkendte og troværdige byggemarkeder. Vi har mskp skinne fra de mest kendte mærker som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet mskp skinne fra online og fysiske forhandlere som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s specialister. På Prisbyg finder du mskp skinne som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine byggevarer på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved at handle hos vores online eller fysiske forhandlere. Du finder et kæmpe udvalg af relaterede varer som passer lige til dit renoveringsprojekt. Muligvis kan varerne her være lige det du har brug for til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne mskp skinne ofte mere end 30% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber mskp skinne.

Producenter
  • Ingen producent (2)
  • Knauf (3)
Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (3)
  • Byghjemme.dk (3)
  • Frishop.dk (3)
  • Johannes Fog (1)
  • Optimera.dk (2)
  • Silvan (1)
  • Wood-Online.dk (2)
Pris57,00 kr. - 429,00 kr. 57,00 kr. 429,00 kr.
Nulstil filtre

5 Produkter

Dana Glasvæv 1. sortering mellemgrundet 25 mtr

Produktbeskrivelse Dana glasvæv: 1. sortering Dana glasvæv: 25 m Mellemgrundet glasvæv med almindelig struktur i vævningen. Vægt: 140 g/m2 Glasvæv er en vægbeklædning som består af vævede glasfibre. Produktet opsættes på vægge indendørs med en passende limtype.

Anbefalet
Optimera.dk 428,95 kr.

Dana Vævlim 212 15 kg

Produktbeskrivelse Dana Vævlim er en færdigblandet lim til glasvæv og glasfilt Vævlim 212 er en vandbaseret lim, beregnet til opsætning af glasvæv og glasfilt i tørre og opvarmede rum. Limen er let at påføre med enten rulle eller pensel.

Anbefalet
Optimera.dk 149,95 kr.

Viser 5 ud af 5 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre