Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Primer

Skal du renovere huset selv? Så kan du her finde et stort udvalg af primer fra forskellige forhandlere. Vi har primer fra de anerkendte producenter som giver dig mest for pengene og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet primer fra troværdige og gode forhandlere som er blevet godkendt af Prisbyg´s specialister. På Prisbyg finder du primer der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et kæmpe udvalg af øvrige varer til dit gør-det-selv projekt. Muligvis kan materialerne i kategorien være det du har brug for til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne primer på op til 45-60% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er pris, tilgængelighed eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber primer.

Forhandlere
  • 10-4 Byggecenter (5)
  • Bygmax.dk (4)
  • Bygxtra.dk (3)
  • Homeshop.dk (6)
  • Optimera.dk (4)
Pris125,00 kr. - 1575,00 kr. 125,00 kr. 1 575,00 kr.
Nulstil filtre

8 Produkter

Radon tætningsmasse 2,5ltr KLAR til brug

Radon tætningsmasse 2,5ltr Klar til brug.Anvendes til tætnings membran af gennemførringer og huller i gulve. Er selvnivellerende. Hæfter på stål, aluminium, plast, cement, træ osv.Området skal være ren for snavs og tørt inden brug.Anvendes kun i godt ventilerede rum.

Anbefalet
Optimera.dk 1 575,00 kr.

Primer

Primer.Anvendes til porelukning, vedhæftning og binde af fx. vådrumsmembran og flydespartel.Blandes med vand.Primer findes i 1 - og 7,5ltr.

Anbefalet
Optimera.dk 125,95 kr.

Viser 8 ud af 8 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre