Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Fliseklæber

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et komplet sortiment af fliseklæber fra forskellige forhandlere. Her har vi indhentet priser på fliseklæber som kommer fra de anerkendte mærker som giver dig mest for pengene og er testvindende. Prisbyg har samlet fliseklæber fra online og fysiske byggecentre som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s fagfolk. Du finder på Prisbyg, fliseklæber til alle behov. Find dine artikler på Prisbyg.dk så vælger du selv om du vil spare penge eller tid ved enten at handle hos nogle af vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et kæmpe udvalg af øvrige varer du mangler til dit gør-det-selv projekt. Måske kan materialerne her opfylde det du har brug for til dit næste byggeprojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne fliseklæber ofte mere end 50% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber fliseklæber.

4 Produkter

Fliseklæber Alfix 3,5KG HVID

Til opsætning og lægning af keramiske fliser, klinker, mosaik, natursten, storformat- og granitkeramikfliser. Velegnet til opklæbning af isoleringsplader.

Anbefalet
Homeshop.dk 95,00 kr.

Fliseklæber Skalflex Scan universal 20 KG

Fleksibel og cementbaseret universalklæber med kunststofbinder. Denne fliseklæber hæfter på alle faste, gennemhærdede og bæredygtige underlag. Den er velegnet både ude og inde samt til vådrum og giver et holdbart resultat. Fliseklæberen kan anvendes på gulve med gulvvarme. Dog skal gulvvarmen væ...

Anbefalet
Homeshop.dk 99,95 kr.

Viser 4 ud af 4 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre