Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Nøgler, tilbehør

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et komplet sortiment af nøgler, tilbehør fra de billigste forhandlere. Vi har nøgler, tilbehør fra de anerkendte producenter som de professionelle bruger og er kvalitetssikret. Prisbyg har samlet nøgler, tilbehør fra kvalitetssikrede byggemarkeder som alle har gennemgået en kvalitetssikring af Prisbyg’s tilbudsjægere. Du vil altid finde gode priser på nøgler, tilbehør der kan bruges til lige dine byggeprojekter. Find dine artikler på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores webbutikker eller byggemarkeder. Du finder et stort udvalg af relaterede varer som passer lige til dit byggeprojekt. Muligvis kan materialerne i kategorien være det du har brug for til dit gør-det-selv priojekt. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne nøgler, tilbehør på omkring 50% og du kan på Prisbyg.dk selv afgøre om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber nøgler, tilbehør.

Producenter
  • Cisa (1)
  • Fix (2)
  • IPA (5)
  • Rex (1)
  • Roca (2)
  • Ruko (132)
  • Siso (1)
Forhandlere
  • Carl Ras (148)
  • Homeshop.dk (3)
  • Optimera.dk (1)
Pris12,00 kr. - 16600,00 kr. 12,00 kr. 16 600,00 kr.
Nulstil filtre

148 Produkter

Besætning til nødudg 349-8

Til nødoplukning fra en side, vridergreb i forkromet messing med plexiglashætte, leveres med udv. roset i rustfrit stål og gennemgående skruer.

Anbefalet
Optimera.dk 395,95 kr.

Fjernbetjeningsmodul t/Yale Do

Yale Doorman Fjernbetjeningsmodul 924678. Sættes på Yale Doorman langskilt indvendigt. Skal benyttes sammen fjernbetjening (40545020)

Anbefalet
Homeshop.dk 499,00 kr.

Lås Yale Easy komplet UD til k

Yale Easy er en enkel elektronisk dørlås. Anvendes til lejlighedsdøre, udhuse eller udestuer. Benyttes sammen med Ruko's velkendte kasselås 5201/1601. Betjenes nemt og simpelt med en kode. Kan indeholde to forskellige koder; en familiekode til medlemmer af husstanden og en gæstekode til andre. Låsen kan...

Anbefalet
Homeshop.dk 1 499,00 kr.

Lås Yale Easy komplet IND til

Yale Easy er en enkel elektronisk dørlås, som anvendes til lejlighedsdøre, udhuse eller udestuer. Benyttes sammen med Ruko's velkendte kasselås 5201/1601. Betjenes nemt og simpelt med en kode. Den kan indeholde to forskellige koder; en familiekode til medlemmer af husstanden og en gæstekode til andre. Lå...

Anbefalet
Homeshop.dk 1 499,00 kr.

Nybygningsnøgle kort 150 su

Stål, med konisk tap, til låse med fallerør 7 og 8 mm. 4073-8530 Er vinkelbukket med konisk tap og firkantet hul.

Anbefalet
Carl Ras 37,50 kr.

Viser 10 ud af 148 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre