Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Byggeplader

Skal du renovere huset selv? Så kan du finde et generøst udvalg af byggeplader fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her har vi indhentet priser på byggeplader fra de mest kendte mærker som er bedst i test og er testvindende. Prisbyg har samlet byggeplader fra trygge og billige online byggemarkeder som er blevet godkendt af Prisbyg´s prisnørder. Du finder på Prisbyg, byggeplader som passer til alle dine arbejdsopgaver. Find dine materialer på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved enten at handle hos nogle af vores fysiske eller online byggemarkeder. Du finder et stort udvalg af tilbehør som kan bruges til dit byggeprojekt. Måske kan materialerne her være det du har brug for til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, svinger priserne byggeplader på op til 40-50% og du kan på Prisbyg.dk selv bestemme om det er leverandørtid, tilgængelighed eller pris, som skal bestemme hvor du køber byggeplader.

169 Produkter

Huntonit Symfoni loftplade HVID 11x300x1820mm - 4 plader - pk. a 2,02 m2

Huntonit Symfoni Hvidmalet loft panel med fin træstruktur Huntonit Symfoni færdigmalet loft har en lidt mildere og elegant træstruktur som sætter prikken over i’et. Vil du have et moderne og elegant loft, bør valget falde på Symfoni. Symfoni loftplader Tykkelse: 11 mm Netto-/dækmå...

Anbefalet
Bygmax.dk 272,50 kr.

Vådrumspanel - Fibo Trespo Vådrumspanel 3091HG-F03 11x620x2400mm

Fibo Vådrumspanel 11x620x2400mm. Plade MK-godkendt til brug på vægge i badeværelse m.m. Også godkendt til brug i vådzone. Overflade i højtrykslaminat med udseende som fliser, trælook eller en ensartet glat overflade uden fliselook. Se montagevejledning på www.rindom.dk.

Anbefalet
XL-BYG 799,95 kr.
Viser 10 ud af 169 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre