Produktnavn
Produktkode
Producent
Producentens hjemmesideBesøg producentens hjemmeside
#
Bekalger, vi kan desværre ikke vise lokationer på kortet for dette prodult.
Sorter efter:
Der er desværre inden butikker i dette område, prøv at zoome ud.
ForhandlerClick & CollectAfstandLeveringLagerstatusFragtPrisPris inkl. fragt
#Click & Collect Til forhandleren

Byggematerialer

Mangler du det sidste for at gå i gang med dit projekt? Så kan du finde et generøst udvalg af byggematerialer fra de mange byggemarkeder i Danmark. Her har vi indhentet priser på byggematerialer fra de største producenter som de professionelle bruger og er billigst. Prisbyg har samlet byggematerialer fra trygge og billige byggecentre som er blevet godkendt af Prisbyg´s tilbudsjægere. Du vil altid finde gode priser på byggematerialer til alle behov. Find dine produkter på Prisbyg.dk så kan du selv vælge om du vil spare tid eller penge ved at handle hos vores onine eller fysiske byggecentre. Du finder et bredt sortiment af relaterede produkter du mangler til dit byggeprojekt. Måske kan byggevarerne her opfylde det du har brug for til din nye renovering. Som du kan se på Prisbyg.dk, så varierer priserne byggematerialer ofte mere end 40% og du kan på Prisbyg.dk selv vælge om det er tilgængelighed, pris eller leverandørtid, som skal bestemme hvor du køber byggematerialer.

6912 Produkter

Aalborg Portland Basis cement, 25 kg

Velegnet til de fleste opgaver med beton i passiv, moderat og aggressiv miljøklasse. Anbefales til støbning af undergulve, sokler og vægge i ovennævnte miljøklasser.

Anbefalet
Bygmax.dk 48,00 kr.

Fugemasse Dana BYGGEFUGE 522 Højelastisk MS-polymer 290ML ANTRACITGRÅ

Pæne fuger er en vigtig del af ethvert gør-det-selv projekt, og giver en flot finish. Byggefugemasse kan anvendes til alle former for byggeri - både indvendigt og udvendigt - såsom ved fugning omkring døre og vinduer. I modsætning til siliconefugemasse kan denne fugemasse males...

Anbefalet
Frishop.dk 42,60 kr.
Viser 10 ud af 6912 resultater
Vis flere produkter
Der er ingen produkter der passer til de valgte filtre