Ny tjeneste: Find de billigste byggematerialer

En ny prissammenlignings-tjeneste gør det muligt finde de billigste varer, når der skal købes byggematerialer og udstyr til hus og have.

Hvis du er en ‘gør det selv’-type, der måske står og skal renovere køkkenet, male lejligheden eller ordne fliserne i haven, så kan du fremover finde byggematerialerne og værktøjet nemt og billigt på en ny prissammenlignings-tjeneste.

Prisbyg.dk er et nyt site, der udelukkende fokuserer på én bestemt niche: Byggematerialer, hus og have.

– Vores mål er at hjælpe dig som forbruger med at finde frem til de bedste og billigste priser fra størstedelen af de danske forhandlere. Vi favoriserer ikke bestemte forhandlere eller produkter og i modsætning til mange andre sammenligningssider, er det hos os ikke muligt for forhandlerne, at betale sig til at komme højere op på søgeresultatlisten, lyder det fra Troels Burmølle, der sammen med Joakim Krogstad står bag Prisbyg.dk.

Tjenesten vil konstant overvåge priserne på markedet for byggematerialer, og hvis du beslutter dig for at købe et produkt, klikker du dig direkte videre til forhandlerens hjemmeside.

Priserne opdateres én gang i døgnet. Det vil sige, når et byggemarked ændrer priserne, vil de også ændres på Prisbyg.dk senest 24 timer efter.

På prisbyg.dk kan du også vælge at få vist den billigste pris inklusiv fragt eller eksklusiv fragt.

MedieMetroxpres
ForfatterLars Lindevall Hansen
Dato20. november 2013
About the author