Danmarks billigste online byggemarked er fundet

Ifølge ny undersøgelse er der store besparelser at hente, hvis du vælger dit online byggemarked med eftertanke.

Står du i byggerod til halsen? Skal du påbegynde et større byggeri? Har du brug for det sidste søm, der får billedet på væggen til at hænge i vatter? Eller er du bare interesseret i at spare over 30% på indkøb af dine byggematerialer, så er der god grund til at se nærmere på Prisbyg.dk’ nye undersøgelse.

Prisbyg.dk er en prissammenligningsside indenfor nichen byggematerialer, hus og have og har til formål at skabe overskuelighed og gennemsigtighed for forbrugeren. Prisbyg.dk har i perioden fra den 10. til den 14. marts 2014 sammenlignet priser i 9 anerkendte online byggemarkeder, og har nu klarlagt hvor du kan indhente den største besparelse på dine fremtidige byggeprojekter.

Undersøgelsen er den første af sin slags inden for online byggemarkeder og påviser store besparelser både ved enkeltkøb og storkøb af respektive byggematerialer.  Sidste år blev Jem og Fix kåret som det billigste fysiske byggemarked, men virkeligheden er en anden på de elektroniske platforme.

Byggemarkedet 10-4 løber med hæderen som det billigste online byggemarked og er en tredjedel billigere end det dyreste online byggemarked i undersøgelsen, Johannes fog. Ved et større byggeprojekt på 50.000 kr. vil dette svare til en besparelse på 15.500 kr. Jo større du handler ind, jo flere penge sparer du.

Sammenligningen er udarbejdet på baggrund af 10 udvalgte byggematerialer fra de respektive byggemarkeder, og her er der altså 31 procents forskel i prisen mellem den dyreste og billigste hjemmeside. Der er altså store besparelser at hente, hvis du vil tage dig tiden til at se nærmere på Prisbyg.dk’ nye undersøgelse.

Resultatet blev således:

  1. 10-4.dk
  2. Bygmax.dk
  3. Byghjemme.dk
  4. Silvan.dk
  5. XL-Byg.dk
  6. Bygmaonline.dk
  7. Optimera.dk
  8. Knud Larsen, Byggecenter.dk
  9. Johannesfog.dk

Se undersøgelsen her

About the author