Prisbygs Privatlivspolitik

Hos Prisbyg.dk indsamler, gemmer og opbevarer vi generelt set ikke oplysninger med henblik på at identificere og/eller kontakte en person, såsom: navn, adresse, telefonnummer eller e-mailadresse. Dette sker kun i tilfælde af, at brugerne tilmelder sig vores nyhedsbrev. Her gemmer vi kundens oplysninger, så vi er i stand til at yde den service kunden har efterspurgt. Det fremgår klart og tydeligt, hvad kunden siger “ja” til når vedkommende tilmelder sig nyhedsbrevet og kunden kan efter ønske herom, få slettet vedkommendes oplysninger inden for 24 timer. Hos Prisbyg.dk er kundens privatliv en topprioritet, hvorfor vi i vores privatlivspolitik tilstræber hundred procent gennemsigtighed og klar og tydelig kommunikation.

1. Hvad dækker denne privatlivspolitik?

Denne privatlivspolitik har til formål at klarlægge hvordan vi indsamler, bruger og gemmer information. Det er vigtigt at pointere, at vi ikke direkte arbejder med personfølsomme oplysninger, da vores forretningsmodel baserer sig på at linke til tredjeparter. Vi sammenligner priser på byggematerialer fra forskellige forhandlere, linker til forhandlerne og faciliterer herigennem salget, men har ikke direkte berøring med kunden. Vi kan af denne grund ikke stille os ansvarlige for, hvordan vores tredjeparts samarbejdspartnere indsamler kundens information og hvilke privatlivspolitikker disse fører. Derfor bør du, som kunde undersøge tredjeparternes privatlivspolitikker, hvis du vil være sikker på, hvordan de behandler dine oplysninger.

2. Hvilke informationer indsamler vi og giver vi disse oplysninger videre?  

Vi kan i nogle sammenhænge finde på at indsamle følgende typer af information: Trafikdata, ikke personfølsomme informationer (IP adresse, browsertyper, operativsystemer, domænenavn, besøgstidspunkter og søgeaktiviteter).    

Den data vi indsamler er ikke baseret på specifikke personer. Dataen er altså anonym og baserer sig kun på hvilke sider kunderne besøger, hvilke produkter kunderne køber og hvilke indlæg de trykker sig ind på. Disse informationer analyseres med henblik på at optimere vores service, så vi på bedst mulig vis kan tilfredsstille vores kunder.

3. Indsamler vi personfølsomme oplysninger fra eller omkring børn?

Vores service er ikke henvendt børn, og børn på 13 år eller under vil af samme grund, som udgangspunkt ikke tilmelde sig vores nyhedsbrev, som er den eneste service der kræver registrering. Hvis du tror eller har mistanke om, at dit barn har stillet os personfølsomme oplysninger til rådighed bedes du venligst sende os en e-mail til [email protected], hvor du specificerer din mistanke.

4. Brug af cookies

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus. Vi gør brug af trackingcookies, som kort forklaret, er de cookies, som har til formål at indsamle oplysninger om brugeren, der fx kan bruges til markedsføring og andet personaliseret indhold. Disse oplysninger behandles udelukkende i Google Analytics og er ikke personfølsomme oplysninger, men blot generelle informationer om køn, alder og geografi. Vi videregiver ikke oplysninger til tredjepart.

4.1. Så lang tid opbevares cookies

Cookies sletter sig selv efter et vist antal måneder (kan variere), men de fornyes efter hvert besøg.

4.2. Sådan sletter du cookies

Hvis du gerne vil undgå brugen af cookies, kan du til enhver tid slette dem fra din browser. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering

4.3. Sådan undgår du cookies

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

4.4. Det bruger vi cookies bruges til på vores website

Cookies anvendes til at føre statistik over hvor antallet af brugere samt oplysninger om køn, alder, geografi og interesser på vores brugere for at tilpasse indhold og annoncering herefter. Vi indsamler generelle oplysninger, som ikke har til formål at identificere den enkelte bruger, men nærmere har til formål, at give os et overordnet overblik over vores kundegruppe. Dette så vi kan optimere vores brugeroplevelse og design på hjemmesiden, generere webstatistik og målrette markedsføring til specifikke målgrupper.

  • Generering af statistik

Måling af Webstedstrafik såsom antallet af besøg på Webstedet, hvilke domæner de besøgende kommer fra, hvilke sider de besøgende besøger på Webstedet, og i hvilke overordnede geografiske områder de besøgende er placeret.

  • Monitorering af Webstedets ydeevne og din brug af vores Websted

Monitorering af webstedet, vores applikationer og widgets’ ydeevne, og hvordan du bruger vores Websted, applikationer og widgets.

  • Godkendelse samt forbedring af funktionaliteten af vores Websted

Optimering af din oplevelse med Webstedet, som omfatter at huske dit brugernavn og din adgangskode, når du vender tilbage til Webstedet, samt huske oplysninger om din browser og præferencer.

  • Forbinde dig til Sociale Netværk

Vi giver dig mulighed for at forbinde med Sociale Netværk, såsom Facebook.

  • Målrettede annoncer

Vise relevante annoncer på Webstedet, herunder interessebaserede annoncer, som vi mener er af interesse for dig. Vi bruger tredjeparter til at levere disse annoncer, når du besøger Webstedet og andre websteder. Disse tredjeparter kan bruge Cookies alene eller sammen med web-beacons eller andre sporingsteknologier for at indsamle oplysninger om dig, når du bruger vores Websted og andre websteder.

4.5. Google Analytics (trafikmåling)

Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at måle trafikken på websitet. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout

5. Brug af personoplysninger

Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver tilsagn hertil, og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, e-mail, køn, alder, interesser, holdninger og kendskab til forskellige emner.

Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med. Oplysningerne bruges derudover til at få større kendskab til dig og øvrige brugere af websitet. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vore produkter, tjenester og teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser og hobbyer.

6. Kontakt vedr. personoplysninger

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Prisbyg ApS, skal du rette henvendelse på [email protected] Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

7. Hvordan behandler vi dine persondata?

Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede omgivelser, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger. Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes. Personoplysninger gemmes højst i 12 måneder efter brug.

I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.

8. Sådan får du adgang til oplysninger om dine personlige oplysninger

På din anmodning, vil vi informere dig om det formål, til hvilket vi behandler dine personlige oplysninger, hvilke personlige oplysninger, vi har om dig, hvem, der modtager dine personlige oplysninger, og hvorfra de personlige oplysninger stammer.

Anmodning om ovenstående vil kun blive behandlet, hvis der er gået mere end seks (6) måneder siden eventuel tidligere anmodning fra dig, medmindre du kan dokumentere en særlig interesse i at få oplysningerne tidligere.

9. Copyrights

Hvis du mener at prisbyg.dk overtræder nogen af jeres immaterielle rettigheder over brugerindhold, produktinformation eller reklamekampagner, bedes du kontakte os omgående. prisbyg.dk ønsker ikke at overtræde andres rettigheder og beskyttede varemærker.

10. Ophavsret

Det er ikke tilladt at kopiere, redigere, plagiere modificere eller publicere noget af indholdet her på siden uden tilladelse fra prisbyg.dk. Alt Design , tekst, grafik, data , lyd og software er ejet af prisbyg.dk.

11. Ændringer af politikken 

Vi kan ændre denne Politik til enhver tid. Datoen, der vises i starten af denne Politik angiver, hvornår den sidst blev revideret. Eventuelle ændringer træder i kraft, når vi offentliggør den reviderede Politik på Webstedet. Du accepterer, at din fortsatte brug af Webstedet efter eventuelle offentliggjorte ændringer udgør din accept af den nye version af Politikken.

Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. Gør vi det, retter vi selvfølgeligt datoen for “sidst opdateret” nederst på siden. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website.

12. Ejeroplysninger

Dette website udbydes af:

Prisbyg ApS

Bredgade 36B, st.

1260 København K

CVR: 33881177

Sidst opdateret: 24. maj 2018